23. mai, 2016

Ett tegn i fra Herren ?

Ett tegn i fra Herren ?

Gal 1,6-9

Jeg undrer mig over at I så snart vender eder bort fra ham som kalte eder ved Kristi nåde, til et annet evangelium,

skjønt der ikke er noget annet; det er bare nogen som forvirrer eder og vil forvrenge Kristi evangelium.

Men selv om vi eller en engel fra himmelen forkynner eder et annet evangelium enn det som vi har forkynt eder, han være forbannet!

Som vi før har sagt, så sier jeg og nu igjen: Om nogen forkynner eder et annet evangelium enn det som I har mottatt, han være forbannet!

Er det ett tegn i fra Gud når lynet slår ned i mormonernes statue av en engel ?

 

Angel Moroni statue på toppen LDS kirkens Bountiful Temple truffet av lynet

 

BOUNTIFUL, Utah - En gyllen statue av en engel som sitter på toppen en LDS kirken tempel i Bountiful ble truffet av lynet i helgen.

Eric Hawkins, en talsmann for Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, bekreftet skaden synlig i bildene ble forårsaket av et lynnedslag, men han sa ingen ytterligere informasjon var tilgjengelig.

Det er uklart hva som eventuelt planlegger LDS kirken har å reparere eller erstatte statuen. Lignende statuer toppen andre LDS kirke templer. Engelen Moroni er betydelig i Mormon teologi, som LDS kirken grunnlegger Joseph Smith sa at han fikk besøk av engelen i sin ungdom.

Ifølge en artikkel i troen er "New Era" magasin utgitt i 2009, de fleste moderne skulpturer av Moroni brukes på LDS templer har en lynavleder bygget inn i dem. Den koblede artikkelen gir også informasjon om historien og betydningen av de ikoniske skulpturer.

Kopiert ifra http://fox13now.com/2016/05/22/angel-moroni-statue-atop-lds-churchs-bountiful-temple-struck-by-lightning/ og oversat ved google translate