10. jun, 2016

Brian Welch sitt vitnesbyrd


KORN Brian 'HEAD' WELCH Sier Han hater 'Religion, har funnet sjelefred I' forholdet gjennom Kristus '
Matt Pinfield av Fanpass gjennomført et intervju med KORN gitarist Brian "HEAD" Welch på årets Velkommen til Rock festival, som ble avholdt 26 til 27 april på Metro Park i Jacksonville, Florida. Du kan nå se chatten nedenfor.

Welch, en tidligere narkoman og reformerte kristne, snakket om hvordan det er på turné med KORN siden rejoining bandet tidlig i 2013, åtte år etter første forlate bandet. "Jeg liker å få høyt på noe, og da jeg spurte Herren om å komme og gjøre hans hjem inni meg, den åndelige høye, det er så ekte," Welch sa. "Og jeg hater religion - Jeg snakker ikke om religion i det hele tatt -.. Men forholdet gjennom Kristus er hva jeg fant Og jeg er helt fornøyd Nå kan jeg nyte oppdra ungen min, kan jeg nyte jamming med musikk i KORN, jeg kan nyte alt jeg gjør. det er den beste høy gang. "


Welch diskuterte også hvordan hans holdning har endret seg siden første han ble offer for fallgruvene og utskeielser av rockehelt, og sa: «Når du får så stor, alles, som, krypende på deg og alt, og du begynner å tro, selv om du ikke si det, begynner du å tro at det handler om deg. og det jeg har kommet til å innse er det handler om dem, det handler om fansen, det handler om dem og musikken. du er her for å gi til dem, for ikke å være noen konge rockestjerne. Det handler om dem. "

Som tidligere rapportert, er Welch seg klar til å skrive sin fjerde bok. Welch, som har tre foregående Tomes på samvittigheten, sier til The Pulse Of Radio at hans nye vil fokusere på den tiden han tilbrakte borte fra KORN mellom 2005 og 2013. "Jeg kaller dem gjerne" ørkenen i år, "når jeg var gått på en måte, heve min datter og gjør alt det der for alle disse årene, "sa han. "Og så, du vet, komme sammen med Korn gutta igjen, og - du vet som min første bok, som jeg fortalte om hele min barndom og alle detaljer og alt jeg skal gjøre det samme med dette løpet som den mystiske 'villmark år: "jeg liker å kalle dem."

Welch tidligere bøker inkluderer 2008s "Save Me From Myself: Hvordan jeg fant Gud, Quit Korn, sparket narkotika, og levde å fortelle min historie", en ung voksen variant av det som kalles "Vasket By Blood: Lessons From My Time Med Korn og min reisen til Kristus »og 2010-tallet" Sterkere: Førti dager av metall og åndelighet ".

Welch venstre KORN i 2005, fikk nøktern og omfavnet kristendommen, sier at som en enslig far han ikke ønsket hans datter rundt rock and roll livsstil. "De siste to årene jeg var i KORN, jeg festet non-stop og begynte å gjøre fart hver dag," sa han. "Jeg fikk så avhengige at jeg ble redd. Jeg prøvde å gå til rehab, men det fungerte ikke. Ingen kunne hjelpe meg. Så endte jeg opp med å se om Jesus var ekte, og han tok kjapt narkotika unna. Han avslørte seg for meg og ga meg styrke. Når jeg har funnet det ut, jeg visste at jeg var ansvarlig overfor Gud. "

Welch forfulgte en solokarriere i flere år før han ble koblet til KORN igjen på scenen i 2012 på en festival. Han ble gjenforent med gruppen permanent i fjor og spilte inn sin første plate med dem i 10 år, "The Paradigm Shift"


Les mer på http://www.blabbermouth.net/news/korns-brian-head-welch-says-he-hates-religion-has-found-satisfaction-in-relationship-through-christ/#Z3LYj5ptU5L8TM4y.99

 

Kopi/Paste & Oversatt via google translate