16. sep, 2016

Kristendomsforfølgelse Light

Kristendomsforfølgelse Light

 

I Norge blir bibeltro prester sakte men sikkert skviset ut av Den norske Kirke i dagens åndelige klima og debatt om samkjønnede ekteskap. Ett stort flertall på kirkemøte vedtolk tidligere i år (2016) en litturgi for likekjønnede par.

Dette ser nesten ut som en blåkopi av når Ingrid Bjerkås ble ordinert som prest av den liberale Hamar biskoppen Kristian Scheldrup i 1961.

Det er politiske krefter som vil frata statsstøtten til tro og livsynssamfunn som ikke praktiserer likestilling på kjønn og legning.

Kors blir fjernet ifra kapeller og tatt ned under flyktningekrisen i 2015.

Dette som med all sannsynlig vil skje i årene som kommer er at bibelskoler, kristne friskoler,leirsteder, misjonsorganisasjoner osv vil miste statsstøtte og oppleve større press på og innføre kjønn og legningnøytral virksomhet.

Prester, pastorer og lekmannsforkynnere som frilynt forkynner om helberdelse og gjennopprettelse av ett bibelsk samliv vil bli hengt ut som hatere i pressen og på internett og bli fratatt sine stillinger, bøtelagt og fengslet.

Tør den enkelte kristne, frikirker og misjonsorganisasjoner å stå på Guds ord i årene som kommer ?

Som kristne er vi kaldt til å elske vår neste å be for de som forfølger oss, så la oss holde våre hjerter myke og elske de som vil oss vondt.

Guds Fred 

Geir Johnsen

Matteus 5:10Det Norsk Bibelselskap 1930 (DNB1930)

10 Salige er de som er forfulgt for rettferdighets skyld; for himlenes rike er deres.


2 Timoteus 3:12Det Norsk Bibelselskap 1930 (DNB1930)

12 Og alle som vil leve gudfryktig i Kristus Jesus, skal bli forfulgt.